The Prism Design concept for this office’s collaboration-minded interiors is “Mitochondria and chloroplasts”. The offices are split into membranes, mitochondria-inspired partitions which form the walls of a powerhouse actually visible to the naked eye: each space is built to encourage creative and strategic cross-pollination between people, their ideas and environment.

 

Beijing based architects ArchStudio renovated an abandoned hutong in a historic quarter of the Chinese capital, making a house with curving glass walls around internal courtyards, combining the old and new.

An apartment designed by the Ippolito Fleitz Group in the heart of Shanghai, whose interiors boast vibrant colors, rich textures, and sinuous walls for an energetic yet cozy atmosphere overlooking the skyline of the metropolis.

Neri&Hu’s renovation in the Three On the Bund, a Shanghai institution building, transforms the Whampoa Club into a modern Chinese brasserie concept. Previously grandiose interiors are exchanged for a more subdued palette inspired by local street life, while still incorporating touches of opulence.

Wutopia Lab renovated a 543-sq-m historical house in central Shanghai without altering the original building code-protected elements. The house was reshaped into “a secret place”, a home that now includes a home office, courtyard and small private gallery.

Yard under the Tree stands under plenty of poplar trees, surrounded by walnut trees and a large vegetable field. The name of the project comes from the site environment in the countryside around Beijing. Evolution Design wanted to create an open courtyard that accommodates the surrounding trees, mountains and activities of the users.

New Everbright Center invited five excellent designers to design four guest rooms in ArtPark9. Based on distinctive design strategies from different perspectives, the four human-oriented spaces feature harmony in diversity, together interpreting ideal living environments for contemporary Asian people via oriental philosophy.

Mirrored ceilings and zigzag staircases create perplexing interiors of this original Bookstore, which is a good place to read good and new books, understand one’s life and meet friends of   the same interests.

S.P.A.C.E.: Smart, Passionate, Attractive, Collaborative and Engaging. This is the design philosophy behind the new Porsche HQ in Shanghai. The project of anySCALE combines new technology and digital upgrades with tailored services for a holistic long-term outlook aimed at realizing the full potential and creativity of Porsche China’s workforce.

EASE was renovated from a miniature old city by PMT Partners: the 300-square villa has a variety of functions such as exhibitions, lodging, studios, bars, and more; and aims to be an integral part of the reconstruction of Dongshan's memory.

Privacy Policy
concept & creation by