Different from the traditional parent-child space such as playground, the parent-child restaurant is a place to meet the social needs of different groups of people.The parent-child restaurant brand YooYuumi, based on the new romance, blends in perfectly with eastern leisure pattern.

Situated in the port city of Xiamen, A Woodwork Enthusiast's Home has been created within the site of an abandoned cement factory, to be a "physically static place" that evokes a complete sense of calm.

Yellow walls meet stark-white furnishings and colorful terrazzo fixtures inside this bright apartment reconfigured by MDDM Studio to create large open-plan living spaces.

With a concept based on the use of symbolism in architecture, Wutopia Lab has recently completed the renovation of the Hubei Foreign Language Bookstore in Wuhan.
In business for more than 40 years, the bookstore offers a variety of spaces, including libraries, galleries and reading rooms, incorporating the notion of symbols to re-establish a relationship between the architecture and local residents.

 

La Moitié, French for “half”, is a newly opened upscale café and women’s boutique in Guangzhou characterized by two visually different spaces, one side captured in pink and full of frills, and the other black and understated.

 

The Prism Design concept for this office’s collaboration-minded interiors is “Mitochondria and chloroplasts”. The offices are split into membranes, mitochondria-inspired partitions which form the walls of a powerhouse actually visible to the naked eye: each space is built to encourage creative and strategic cross-pollination between people, their ideas and environment.

 

Beijing based architects ArchStudio renovated an abandoned hutong in a historic quarter of the Chinese capital, making a house with curving glass walls around internal courtyards, combining the old and new.

An apartment designed by the Ippolito Fleitz Group in the heart of Shanghai, whose interiors boast vibrant colors, rich textures, and sinuous walls for an energetic yet cozy atmosphere overlooking the skyline of the metropolis.

Neri&Hu’s renovation in the Three On the Bund, a Shanghai institution building, transforms the Whampoa Club into a modern Chinese brasserie concept. Previously grandiose interiors are exchanged for a more subdued palette inspired by local street life, while still incorporating touches of opulence.

Wutopia Lab renovated a 543-sq-m historical house in central Shanghai without altering the original building code-protected elements. The house was reshaped into “a secret place”, a home that now includes a home office, courtyard and small private gallery.

Privacy Policy
concept & creation by