Designed over eight storeys as a series of infinite rings that enhance connectivity, the project’s layout follows the arrangement of the symbol for infinity “∞”.

Zaha Hadid Architects developed the design of Guangzhou Infinitus Plaza with concepts of integration, connectivity and fluidity.
The 167,000 sq. m. Guangzhou Infinitus Plaza will be a campus of integrated buildings that combine intelligent technologies and environmental sustainability, comprising key facilities for the group including a new global center for R&D; a Chinese herbal medicine research and safety assessment center; as well as an exhibition center and gallery. It will serve as the new headquarters of Infinitus China, a member of LKK Health Products Group.
LKKHPG has a vision for nurturing better health and wellbeing through their work and important community programs. Zaha translated this vision to create a new workplace environment and corporate culture that fosters openness and communication. The design connects with the city and implements the latest technological solutions and construction methods to create a functional, adaptable and enjoyable workplace.
All departments within Guangzhou Infinitus Plaza are arranged around central atria and courtyards that encourage interaction between all departments. It is planned to become a new gateway into the new Baiyun Central Business District, which will include 6 communities developed surrounding the former Baiyun Airport. The construction is expected to be completed in the second quarter of 2020.

01 Guangzhou Infinitus Plaza by Zaha Hadid

The Guangzhou Infinitus Plaza by Zaha Hadid Architects

 

02 Guangzhou Infinitus Plaza by Zaha Hadid

The Guangzhou Infinitus Plaza by Zaha Hadid Architects


 Images courtesy of Zaha Hadid Architects

Privacy Policy
concept & creation by